08

4859 Words Apr 30th, 2015 20 Pages
Database Processing, 13e (Kroenke/Auer)
Chapter 8: Database Redesign

1) Database redesign is rarely needed because databases are usually built correctly the first time.
Answer: FALSE
Diff: 1 Page Ref: 367

2) In a real sense, information systems and organizations do not just influence each other, but rather they create each other.
Answer: TRUE
Diff: 1 Page Ref: 367

3) A continuous circular process of changes in user behaviors and change in the information systems they use is a natural outcome of information system use.
Answer: TRUE
Diff: 1 Page Ref: 367

4) The continuous circular process of changes is known as the Systems Development Life Cycle (SDLC).
Answer: TRUE
Diff: 1 Page Ref: 367

5) Database redesign is
…show more content…
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 376

27) The process of reading an actual database schema and producing a data model from that schema is called reverse engineering.
Answer: TRUE
Diff: 1 Page Ref: 373

28) The data model produced by reverse engineering is a true conceptual schema.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 373

29) The data model produced by reverse engineering may include some entities that should not appear in the data model.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 373

30) The design produced by reverse engineering may be described as a table-relationship diagram.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 373

31) The authors refer to the data model produced by reverse engineering as the RE data model.
Answer: TRUE
Diff: 1 Page Ref: 373
32) Because of the need to know the functional dependencies in a database, it is a good idea to create a dependency graph.
Answer: TRUE
Diff: 1 Page Ref: 374-375

33) Dependency graphs are graphical displays like bar charts.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 374-375

34) Typically, there are at least four different copies of the database schema used in the redesign process.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 375

35) A means must be created to recover all test databases to their original state during the redesign testing process.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 375

36) Even if an organization

More about 08

Open Document