Electronic Commerce and Page Ref Essay

4966 Words20 Pages
E-commerce 2013, 9e (Laudon/Traver)
Chapter 1 The Revolution Is Just Beginning

1) The growth of mobile e-commerce almost doubled from 2011 to 2012.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 8
AACSB: Reflective Thinking

2) Approximately 80% of adults in the United States use a social network on a daily basis.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 8
AACSB: Reflective Thinking

3) A company's online inventory control process is an example of e-business, as opposed to e-commerce.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 13
AACSB: Analytic Skills

4) Ubiquity increases cognitive energy outlays.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 16
AACSB: Analytic Skills

5) The fact that e-commerce is conducted on the basis of
…show more content…
C) The mobile computing platform begins to rival the PC platform.
D) Real-time advertising becomes a reality with gains in computing power and speeds.
Answer: A
Diff: 2 Page Ref: 10-11
AACSB: Reflective Thinking

20) E-commerce can be defined as:
A) the use of the Internet and the Web to transact business.
B) the use of any Internet technologies in a firm's daily activities.
C) the digital enablement of transactions and processes within an organization.
D) any digitally enabled transactions among individuals and organizations.
Answer: A
Diff: 1 Page Ref: 12
AACSB: Reflective Thinking

21) Which of the following is not a unique feature of e-commerce technology?
A) interactivity
B) social technology
C) global broadcasting
D) richness
Answer: C
Diff: 2 Page Ref: 15
AACSB: Use of IT

22) The integration of video, audio, and text marketing messages into a single marketing message and consuming experience is an example of:
A) richness.
B) ubiquity.
C) information density.
D) personalization.
Answer: A
Diff: 2 Page Ref: 15
AACSB: Reflective Thinking

23) Which of the following qualities is least likely to decrease a consumer's search costs?
A) ubiquity
B) global reach
C) information density
D) richness
Answer: D
Diff: 3 Page Ref: 14-19
AACSB: Analytic Skills

24) Which of the following is the best definition of transaction cost?
A) the cost of changing

More about Electronic Commerce and Page Ref Essay

Get Access