Kroenke Emis3 Tif Ce08

2030 Words9 Pages
Experiencing MIS, 3e (Kroenke)
Chapter Extension 8: Using Microsoft Access 2010

Multiple Choice

1) Before using a DBMS, the user should have created a(n) ________.
A) data model
B) database
C) identifier
D) attribute
Answer: A
Page Ref: 398
Difficulty: Easy
AACSB: Use of IT
Study Question: Study Question 1

2) Which of the following is the first activity to be performed on starting Microsoft Access?
A) creating a database
B) assigning field names
C) creating a primary id
D) creating a table
Answer: A
Page Ref: 399
Difficulty: Easy
AACSB: Use of IT
Study Question: Study Question 1

3) Which of the following statements is true about naming a new database in Microsoft Access?
A) A user must type the name of his new database in the
…show more content…
A) SQL
B) MySQL
C) DB10
D) HTML
Answer: A
Page Ref: 409
Difficulty: Easy
AACSB: Use of IT
Study Question: Study Question 4

15) To create a report with data from two or more tables, we must use the ________.
A) Report Wizard
B) Navigation tab
C) Report Design
D) Share Point lists
Answer: A
Page Ref: 412
Difficulty: Easy
AACSB: Use of IT
Study Question: Study Question 5

16) Which of the following tabs in Microsoft Access is used to generate reports?
A) Create
B) Data
C) Tools
D) Format
Answer: A
Page Ref: 412
Difficulty: Easy
AACSB: Use of IT
Study Question: Study Question 5
True or False

1) Before using any DBMS, the creators should have created a data model from the users' requirements.
Answer: TRUE
Page Ref: 398
Difficulty: Easy
AACSB: Use of IT
Study Question: Study Question 1

2) An underlined attribute is the primary key and an italicized attribute is a foreign key.
Answer: TRUE
Page Ref: 398
Difficulty: Easy
AACSB: Use of IT
Study Question: Study Question 1

3) Access opens a new database by creating a default table named Table A.
Answer: FALSE
Page Ref: 399
Difficulty: Easy
AACSB: Use of IT
Study Question: Study Question 1

4) In Access, to modify the design of a default table, one must click View and select Design View in the upper

    More about Kroenke Emis3 Tif Ce08

      Open Document