Business Data Networks and Security Essay

2565 Words Jul 20th, 2013 11 Pages
Business Data Networks and Security, 9e (Panko)
Chapter 9 TCP/IP Internetworking II

1) In IP subnet planning, having a large subnet part allows more hosts per subnet.
Answer: FALSE

2) When the subnet part is made larger, the host part must be smaller.
Answer: TRUE

3) If your subnet part is 8 bits long, you can have ________ subnets.
A) 64
B) 128
C) 256
D) None of the above
Answer: D

4) In IP subnet planning, you need to have at least 130 subnets. How large should your subnet part be?
A) 6
B) 7
C) 8
D) None of the above
Answer: B

5) Your firm has an 8-bit network part and an 8-bit subnet part. How many hosts can you have?
A) 8
B) 16
C) 254
D) 65,534
Answer: D

6) You have a 20-bit network part and a
…show more content…
A) DNS servers
B) DHCP servers
C) directory servers
D) identity servers
Answer: B

35) ________ servers provide ________ IP addresses to clients.
A) DNS, static
B) DNS, dynamic
C) DHCP, static
D) DHCP, dynamic
Answer: D

36) Clients can send a DHCP request message to multiple DHCP servers.
Answer: TRUE

37) DHCP ________ are configurable parameters that determine which subnets the DHCP server will serve.
A) ranges
B) scopes
C) spans
D) domains
Answer: B

38) Which of the above is NOT an element in a network management system?
A) The manager.
B) Agents.
C) Objects.
D) All of the above ARE elements in network management systems.
Answer: D

39) In SNMP, the manager communicates directly with a(n) ________.
A) managed device
B) agent
C) Both A and B
D) Neither A nor B
Answer: B

40) In SNMP, the manager communicates directly with the managed device.
Answer: FALSE

41) In SNMP, "object" is another name for "managed device."
Answer: FALSE

42) In SNMP, the time-to-live value for a router interface is the value for an object.
Answer: TRUE

43) The management information base (MIB) is a(n) ________.
A) schema
B) actual database
C) Either A or B
D) Neither A nor B
Answer: C

44) Human interface functionality is defined by the SNMP standard.
Answer: FALSE

45) Which of the following would be an SNMP object?
A) Number of rows in
Open Document