Ch7 Process Management Essay

4889 Words Feb 28th, 2013 20 Pages
CHAPTER 7
PROCESS MANAGEMENT

TRUE/FALSE QUESTIONS

1. Process management is defined as the controlling and improving of processes after they have been designed. Answer: F AACSB: Analytic Skills

2. Support processes generally do not directly add value to products and services. Answer: T AACSB: Reflective Thinking Skills

3. Processes must be both measurable and repeatable to be improved. Answer: T AACSB: Analytic Skills

4. A well-run manufacturing operation can usually compensate for a poor product design. Answer: F AACSB: Analytic Skills

5. Stretch goals often result from benchmarking activities. Answer: T AACSB: Analytic Skills

6.
…show more content…
In many companies, value creation processes take the form of _____ temporary work structures that start up, produce products or services, and then shut down. a. projects b. outsourcing c. crisis teams d. product teams Answer: a AACSB: Analytic Skills

5. A graphical representation of a process sequence is known as: a. an affinity diagram. b. a Pareto chart. c. a flowchart. d. a control chart. Answer: c AACSB: Analytic Skills

6. Which type of process drives the creation of products and services, is critical to customer satisfaction, and has a large impact on the organization’s strategic goals? a. Value-creation process b. Support process c. Outsourced process d. Supplier process Answer: a AACSB: Analytic Skills

7. Process management consists of: a. design, installation, and improvement. b. design, control, and improvement. c. design, control, and standardization. d. analysis, control, and improvement. Answer: b AACSB: Analytic Skills

8. _______ are accountable for process performance. a. Process managers b. Process owners c. Process workers d. Process black belts Answer: b AACSB: Analytic Skills

9. Which of the following is NOT TRUE of process owners? a. They are accountable for process performance. b. They have the
Open Document